Servicii

Stii ce iti doresti? Te ajutam sa implementezi. Nu esti la curent cu noile tehnologii? Te vom consilia.

Detectie si alarmare la incendiu

Detectie si alarmare la incendiu

Bit Servicii va pune la dispozitie sisteme de detectie si alarmare la incendiu, cea mai buna investitie de prevenire pe care o puteti face pentru afacerea dumneavoastra.

Mai mult

Sisteme automat de detectie alcool

Sisteme automat de detectie alcool

Prezenta angajatilor la locul de munca sub influenta bauturilor alcoolice este o problema des intalnita, acestia pot produce accidente ce pun in pericol viata lor si a celorlalti. Sistemul automat de detectie al alcoolului previne astfel de accidente.

Mai mult

Relocare centru de date

Relocare centru de date

Relocarea unui centru de date este o procedura complexa care necesita timp si atentie. Avand multiple proiecte de relocare a centrului de date, noi va putem garanta ca relocarea dumneavoastra va fi dusa la bun sfarsit intr-un mod eficient si rapid.

Mai mult

Instalatii Electrice Interioare

Instalatii Electrice Interioare

Construiesti si ai ajuns la etapa executiei instalatiei electrice? Renovezi si vrei sa schimbi cu totul instalatia electrica? Te putem ajuta!

Compania noastra ofera servicii complete de proiectare si executie a instalatiilor electrice interioare..

Mai mult

Retele Date-Voce

Retele Date-Voce

Functionare impecabila, conexiuni stabile, indiferent de complexitatea retelei de voce si date!

Este simplu sa tragi un cablu de date de la un router la un calculator, insa cand trebuie sa mai conectezi si o imprimanta, un telefon fix si alte cateva gadgeturi, lucrurile se complica.

Mai mult

Building Management si Case Inteligente

Building Management si Case Inteligente

Lucrurile au capatat inteligenta si pot comunica cu proprietarii sau pot lua decizii. Cat de "smart" doresti sa fie cladirea ta?

Compania noastra implanteaza inteligenta in orice tip de cladire. De la aplicatii in diverse domenii la sisteme de tip Building Management, BIT Servicii poate raspunde acestor provocari.

Mai mult

Sisteme Antiefractie

Sisteme Antiefractie

Vrei sa cresti gradul de securitate al bunurilor tale? Vrei sa reduci valoarea asigurarilor platite? Noi te putem ajuta!

Nu avem centura neagra in arte martiale, dar suntem extrem de eficienti in a securiza bunurile imobile prin sisteme dedicate de detectie si alarmare la efractie.

Mai mult

Sisteme Control Acces

Sisteme Control Acces

Controleaza si contorizeaza accesul in cladirea, parcarea sau zone predefinite ale imobilului tau!

Usi care se deschid doar pe baza unei cod de acces, bariere care se ridica doar la verificarea unei cartele sau lifturi care pornesc doar cu ajutorul unui card sunt modalitati prin care poti controla si contoriza in mod eficient accesul intr-o zona bine definita.

Mai mult

Supraveghere Video

Supraveghere Video

Cat de costisitor este sa nu fii prevazator?

Sistemele de supraveghere video au devenit o necesitate, pentru orice tip de spatiu comercial. Achizitia si instalarea unui astfel de sistem, cat mai performant, este o investitie, nu un cost.

Mai mult

Consultanta Sisteme de Siguranta

Consultanta Sisteme de Siguranta

Indiferent de locatie sau tipul de securitate dorit, sunt extrem de multi factori ce schimba modul in care poate fi gandita si proiectata o solutie. Mai mult decat atat, dinamica evenimentelor, starilor si nevoilor de securitate pot transforma, la un moment dat, un sistem extrem de bine gandit in unul depasit sau care sa nu produca efectele dorite.

Mai mult

Echipamente IT

Echipamente IT

Achizitia echipamentelor IT&C poate fi o adevarata provocare, mai ales daca nu ai un departament dedicat. Chiar si in acest caz, cel mai probabil nu ai in echipa specialisti in ceea ce priveste echipamentele de securitate, retelistica, cablari structurate sau echipamente pentru implementarea unui sistem de Building Management.

Mai mult

Consultanta IT&C

Consultanta IT&C

Orice afacere are nevoie de un specialist IT, insa nu este nevoie sa il platesti cu norma intreaga.

Chiar si un antreprenor aflat la inceput de drum foloseste cateva echipamente IT: cel putin un laptop, o imprimanta, un router Wi-Fi. O firma cu 2-3 angajati are deja nevoie de linii telefonice fixe, poate o centrala telefonica cu mai multe interioare, o retea si cateva calculatoare ce au nevoie periodic de interventiile unei persoane pricepute.

Mai mult